360 BN’ers in de bres voor Haïti

Vandaag staan verschillende radio- en tv-zenders in het teken van Haiti. Maar liefst 360 BN’ers komen op radio en televisie in actie om de slachtoffers van de aardbeving te steunen.

Radio 538, Radio 2, 3FM, Q-Music, SLAM! FM, Radio NederlandWereldomroep en Radio Veronica zenden de hele dag een gezamenlijk programmauit: Actie 555. 555 is het gironummer waar het geld voor de slachtoffers van deaardbeving op gestort kan worden.

Verschillende tv-zenders zenden vandaag ook specialeprogramma’s uit om geld in te zamelen. Vanavond om 20.30 uur start het programma ‘Nederland helptHaïti’. Linda de Mol, Beau van Erven Dorens en Jeroen Pauw zullen deze benefietshowgezamenlijk presenteren.

De inhoud van het programma is nog een verrassing, maarhonderden BN’ers zullen bijdragen aan de benefietactie. De volgende namen zijnal bekend: Guus Hiddink, Robert Ten Brink, Jan Smit, Andries Knevel, PatrickKluivert, Trijntje Oosterhuis, Nick & Simon, Irene Moors, Henkjan Smits enWendy van Dijk

‘Nederland helpt Haïti’ wordt van 20.30 uur tot ongeveer22.00 uur uitgezonden op Nederland 1, RTL 4, SBS 6 en TMF. Tussen 23.30 uur enmiddernacht zal bekend worden gemaakt hoeveel de actie heeft opgebracht.