Placeholder

2 miljoen voor foto’s Brangelina

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben flink wat geld gekregen voor hun trouwfoto's. De Amerikaanse bladen People en Hello! betaalden 2 miljoen dollar voor exclusieve foto's van de bruiloft, meldt NY Daily News .

De eerste foto's verschenen dinsdag online. Op de foto's is Angelina te zien in haar trouwjurk, ook staat er een gezinsportret van het kersverse bruidspaar en hun zes kinderen op de cover van People en een foto van een zoenende Brad en Angelina op de voorkant van Hello!

Het stel, samen goed voor een geschat vermogen van zo'n 385 miljoen dollar, verkocht de foto's een week na hun geheime huwelijk op 23 augustus in Frankrijk. Volgens bronnen bundelden de bladen hun krachten om het bedrag op te hoesten. Het is niet de eerste keer dat Brad en Angelina behoorlijk cashen met kiekjes van hun privéleven. In 2006 verkochten ze de eerste foto's van hun dochter Shiloh aan People voor 4 miljoen dollar. Dat geld ging naar het goede doel.

In 2007 gingen foto's van hun zoon Pax voor een onbekend bedrag naar People en Hello! Het recordbedrag kregen ze in 2008, voor de eerste foto's van tweeling Vivienne Marcheline en Knox Leon, waar ze 14 miljoen dollar voor ontvingen. Hoewel 2 miljoen dollar nu dus weinig lijkt, is het volgens insiders tegenwoordig een fors bedrag.