×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje’s jurk naar het goede doel

30.09.2015 -

Trijntje Oosterhuis wil de veelbesproken jurk die ze droeg tijdens een repetitie voor het Eurovisiesongfestival veilen voor het goede doel. Trijntje kwam met het schijnbaar spontane plan omdat ze het zat is om over het kledingstuk te praten.


Dat zei ze dinsdagavond in het tv-programma RTL Late Night. Toen presentator Humberto Tan het onderwerp wilde aansnijden, maakte de zangeres duidelijk dat ze klaar is met de jurk. Het kledingstuk met naveldiep decolleté was een van de outfits die ze droeg tijdens de repetities, maar uiteindelijk trok ze iets anders aan tijdens de halve finale van het evenement. "Ik heb de jurk niet eens aangehad", zei een verontwaardige Trijntje dan ook dinsdag in het programma.