×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders ontwerpt WK ‘juichpak’

17.05.2014 -

De geruchten dat Roy Donders binnenkort schittert in een tv-reclame gingen al. Nu is duidelijk waar de stylist van het zuiden zijn gezicht aan heeft verkocht: supermarktketen Jumbo. En zijn bemoeienis blijkt verder te gaan dan alleen optreden in een spotje. Donders heeft voor de keten een heus WK-pak ontworpen.


Het zogenoemde juichpak is een variant op zijn bekende huispak, maar dan helemaal in stijl voor het aanstaande wereldkampioenschap voetbal. Klanten van de super kunnen vanaf volgende week met hun boodschappen een eigen juichpak bij elkaar sparen.

Jumbo heeft nog een BN'er aan zich weten te binden. René Froger brengt in samenwerking met de super het WK-lied Juich Voor Nederland uit.

Roy en René zijn vanaf dinsdagavond te zien en te horen in een tv-commercial om de oranjekoorts aan te wakkeren.