Pernille La Lau

ZIEN: Pernille La Lau deelt eerste foto met nieuwe liefde

Pernille La Lau (49) is weer gelukkig in de liefde! Op Instagram deelt de Koffietijd-presentatrice een foto met haar nieuwe vriend.

‘Deze mooie, fijne, lieve en bijzondere man is mijn leven binnen gelopen en maakt me heel gelukkig!’, schrijft Pernille bij het kiekje waarop de twee stralen. ‘We werkten al samen aan coachings projecten waar hij meditatie begeleiding geeft! Nu een heldere love spark; Happy.’ Onder het bericht laten Pernille’s volgers weten erg blij voor haar te zijn. ‘Wat fijn voor je dat deze man jou geluk en liefde brengt in je leven. Een mooi levensreis samen gewenst’, ‘Een goede match! Jullie passen bij elkaar!’ en ‘Wat mooi!! Veel geluk!!’, luiden enkele reacties.

In 2019 verbrak Pernille de zevenjarige relatie met haar geliefde. Hij was lid van de Special Forces, een militaire eenheid die onder meer is gespecialiseerd in de strijd tegen terrorisme en die geheime missies uitvoert in landen als Afghanistan en Irak. ‘Hier kan en wil ik niet mee verder’, liet de presentatrice destijds doorschemeren aan RTL Boulevard. In 2000 verliet Pernille haar man Taco Joustra: de vader van haar zoon Bjørn en dochter Nuala.