Ruben Nicolai

ZIEN: dít is de nieuwe liefde van Ruben Nicolai

Na een aantal jaren waarin het Ruben Nicolai privé niet voor de wind ging, lijkt de presentator nu weer helemaal gelukkig te zijn. Hij is namelijk tot over zijn oren verliefd!

Het liefdesleven van Ruben Nicolai lijkt na jaren van turbulentie eindelijk in rustiger vaarwater te zijn gekomen. Weekend maakte deze week de eerste foto’s van de RTL-ster met zijn nieuwe geliefde Paulien. De twee hebben elkaar ontmoet op een première. ‘Ik dacht dat ik als een ninja naar haar zat te gluren, en dat niemand het door had. Maar ineens draaide ze zich om en zei ze dat ik anders even naar haar toe moest komen’, aldus een dolverliefde Ruben. Sindsdien hebben de twee het erg gezellig.


Foto: Reni van Maren

Diep dal

Na de scheiding van Laurien, de moeder van zijn twee dochters, ging de presentator door een diep dal. Niet alleen op liefdesgebied kon Ruben zijn draai niet vinden, ook zijn overmatige drank- en drugsgebruik hielpen niet echt bij het hervinden van zijn geluk. ’Ik leefde ongezond. Er vonden wel wat flirts plaats, maar zodra het serieus werd, hield ik de boot af’, vertelde hij aan Linda de Mol in haar programma Zomerweek.

Alle foto’s van Ruben Nicolai met zijn kersverse liefde staan deze week in Weekend. 

Lees ook:

Weggestuurde Erik uit Boer Zoekt Vrouw krijgt spreekverbod
Sonja Bakker geeft tips: ‘Slank door de quarantainetijd’
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay