Bridget en André

ZIEN: de eerste foto van Bridget en André samen!

Een dag nadat het nieuws naar buiten kwam dat Bridget en André 'elkaar meer dan gewoon leuk vinden', wist onze fotograaf het stel vast te leggen op de gevoelige plaat.

Nu heel Nederland van hun prille relatie afweet, hoeven André en Bridget hun gevoelens niet meer te verbergen. De twee werden gisteravond dan ook gezien in restaurant Cecconi’s, waar ze genoten van een heerlijk diner. Arm in arm verlieten ze het restaurant, waarna ze samen een taxi pakten.


Foto: Reni van Maren

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat André en Monique officieel een punt achter hun relatie hebben gezet en dat de zanger inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland. De twee zouden elkaar pas sinds ‘een weekje’ zien. ‘Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact. Maar dat is het’, liet Bridget maandag weten. Ze benadrukte dat er nog geen sprake is van een relatie. ‘Laten we niet te hard van stapel lopen’, zei ze. ‘Dat moeten we nog uitzoeken, zo lang zien we elkaar nog niet.’

Lees ook:

ZIEN: Zo gaat Monique Westenberg om met haar verdriet

Roxeanne Hazes reageert op breuk André en Monique

Bridget Maasland: ‘André en ik zien elkaar pas sinds een weekje’