Yolanthe Cabau

Yolanthe vertelt voor het eerst openhartig over breuk met Wesley

Lange tijd hield Yolanthe de boot af als media vroegen naar haar breuk met Wesley Sneijder, maar in Grazia is de actrice opvallend openhartig. “Er was niet genoeg meer om voor te strijden.”

Jarenlang werden Yolanthe en Wesley gezien als hét showbizzkoppel. Toch speelden er al langere tijd problemen binnen de relatie. “Het is bij ons echt niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen meteen de handdoek in de ring hebben gegooid”, vertelt Yolanthe. “Aan een scheiding gaat heel veel vooraf. Dat zijn dingen die je niet met het hele publiek deelt, maar samen hoopt op te lossen. Je wilt het een eerlijke kans geven, en daarna wéér en wéér, en daarnaast ook elkaar beschermen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en toen was er niet meer genoeg over om voor te strijden.”

Inmiddels gaat het, op af en toe een mindere dag na, goed met de presentatrice. “Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik niet zo sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Of Yolanthe door de scheiding het geloof in de liefde is verloren? Zeker niet. “De dag dat ik mijn hoop in de liefde kwijtraak, zou een heel verdrietige zijn. Ik ben een romantisch persoon en heb veel voorbeelden om me heen gezien van mensen die na vijftig jaar nog steeds elkaars hand vasthouden. Maar ja, mensen doen elkaar soms ook onbewust pijn met bepaalde keuzes.”

Het hele interview lees je hier

LEES OOK:
ZIEKE TOURIYA HAOUD: ‘KINDEREN AL 3 MAANDEN NIET GEZIEN’
ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT BOER GEERT WEL GELUKKIG
PATRICIA PAAY WOONT TIJDELIJK IN HOTEL

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen