Kobe Bryant

Weduwe van Kobe Bryant staat stil bij huwelijksdag

Vanessa Bryant heeft op Instagram een eerbetoon gebracht aan haar overleden man Kobe Bryant. Het stel zou zaterdag 19 jaar getrouwd zijn. 'Mijn koning, mijn hart, mijn beste vriend', schreef Vanessa op het sociale medium bij een foto met Kobe, die begin dit jaar om het leven kwam bij een helikopterongeluk. Ook hun 13-jarige dochter Gianna zat aan boord van het gecrashte toestel.

‘Fijne 19-jarige huwelijksdag, lieverd. Ik mis je zo erg. Ik zou willen dat je hier was om me vast te houden’, zo verwijst Vanessa Bryant naar het innige beeld op de foto. ‘Ik hou van je.’

https://www.instagram.com/p/B_ITucyDzf2/?utm_source=ig_web_copy_link

Vanessa en Kobe Bryant hadden vier kinderen. De één na oudste, Gianna, was met haar vader op weg naar een basketbalwedstrijd van haar team toen de helikopter waarin ze zaten neerstortte. De negen inzittenden kwamen allemaal om het leven. Daar zaten ook twee teamgenotes van Gianna bij.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay
Monique over liefdesselfies André en Bridget: ‘Walgelijk’
ZIEN: Patty Brard geeft rondleiding door haar huis op Ibiza