Edsilia Rombley

Wauw: Edsilia Rombley brengt prachtig eerbetoon aan moeder

Zangeres Edsilia Rombley heeft haar moeder verrast met een nieuw lied dat aan haar is opgedragen. Het persoonlijke nummer heet Lieve mama en is vanaf vandaag via de bekende digitale kanalen te beluisteren.

‘Mijn moeder is een belangrijke factor in mijn leven’, laat Edsilia weten. ‘Als alleenstaande vrouw heeft ze drie kinderen grootgebracht en dat was zeker niet altijd gemakkelijk. Ik heb er echt respect voor hoe zij dat in haar eentje heeft gedaan.’

https://www.instagram.com/p/B_Wvvh9BBOW/?utm_source=ig_web_copy_link

Rombley deelde vrijdag ook op sociale media beelden van haar moeder die het lied voor de eerste keer hoort. Dat haar moeder op 8 mei aanstaande jarig is, twee dagen voor Moederdag, maakt de release extra speciaal voor de zangeres: ‘De cirkel is rond.’ De Nederlandse zangeres zou in mei het Eurovisiesongfestival presenteren. Het is de bedoeling dat zij dit nu in 2021 gaat doen, als het liedjesfestijn alsnog in Rotterdam wordt georganiseerd.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

ZIEN: dít is de nieuwe liefde van Ruben Nicolai
Bibian Mentel kan weer kleine stukjes zelfstandig lopen!
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay