Placeholder

Wat?! Is het over en uit tussen Manuel Broekman en Adriana?

Sinds begin dit jaar beleeft Manuel Broekman verdrietige en moeilijke tijden. Niet alleen moest de acteur plotseling afscheid nemen van zijn vader, toneel- en liedjesschrijver Flip Broekman, óók zou zijn relatie met het beeldschone model Adriana Mosk over en uit zijn...

Bronnen dichtbij het voormalige koppel laten Weekend weten dat het over en uit is met Adriana. ‘Ze zijn wel vaker uit elkaar geweest, maar ditmaal is de breuk definitief’, aldus een vriend van het voormalige stel. Manuel zou het er niet makkelijk mee hebben, ze waren tenslotte al enkele jaren samen. Bovendien moet hij het verlies van zijn vader ook nog een plek zien te geven. ‘Hij heeft echter wel zijn acteerwerk en hij draait veel als dj om zijn gedachten te verzetten’, vertelt de vriend. Wat de reden van de breuk zou zijn? ‘Ze waren echt dol op elkaar, maar tegelijk ook zó verschillend. Het ging gewoon niet meer.’ Manuel’s Instagram lijkt de geruchten van de liefdesbreuk te bevestigen. De verliefde foto’s met de knappe Adriana zijn inmiddels vakkundig verwijderd.

In het voorjaar van 2016 onthulde Weekend dat de acteur zijn hart had verloren aan model Adriana Mosk. De tortelduifjes waren innig knuffelend en zoenend met elkaar gespot, terwijl ze door de Amsterdamse grachten voeren. De twee hadden elkaar op straat ontmoet op klaarlichte dag. Na vier maanden werd het een relatie.

Lees ook:

Vader Manuel Broekman plotseling overleden

Manuel Broekman geblondeerd voor korte film