Rachel Hazes

Rachel Hazes hoopt op huwelijk tussen André en Bridget

De liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland houdt de gemoederen nog altijd flink bezig. Hoewel ze nog maar drie maanden samen zijn, zouden de twee zelfs al snel willen trouwen. En dat ziet Rachel Hazes wel zitten!

Een bron liet onlangs al aan Weekend weten dat Bridget graag zou willen trouwen. ‘Bridget is enorm verliefd en alles voelt goed. Ik heb ook niet het gevoel dat ze eerst nog even rustig de kat uit de boom wil kijken. Volgens mij móet er nog dit jaar getrouwd worden’, aldus een goed ingevoerde bron.

Ook Rachel Hazes ziet het al helemaal zitten. Als haar door een verslaggever van RTL Boulevard gevraagd wordt of ze het leuk zou vinden als haar zoon en de presentatrice zullen trouwen, antwoordt ze: ‘Ja, heel erg leuk. Het is een hele leuke vrouw en ze is heel lief voor André, dus dan ben ik een gelukkige moeder.’ Rachel laat weten dat ze van plannen over een huwelijk nog niets heeft gehoord, maar dus zeker wel enthousiast wordt van het idee alleen al.

Rachel heeft zelf overigens ook het liefdesgeluk gevonden, want zij is helemaal verliefd op Mike. Ze kennen elkaar al langere tijd maar de vonk is pas onlangs overgeslagen. ‘Ik heb de allerliefste man’, zegt ze over hem.

Ook interessant:

Bridget is op Curaçao en deelt intieme zoenfoto met André

ZIEN: HIER duikt Marco Borsato onder

Louis van Gaal: ‘Truus wil dat ik weer ga werken’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen