Rico Verhoeven

Pijnlijke liefdesbreuk Rico Verhoeven: Blijft Jacky met lege handen achter?

Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne hebben na dertien jaar besloten uit elkaar te gaan. Tragisch, want ze hebben samen drie kinderen, waarvan de jongste pas twee jaar is. Wat het extra pijnlijk maakt, is dat Jacky waarschijnlijk met bijna niets achterblijft...

De breuk tussen de kickbokser en de moeder van zijn drie kinderen komt voor de buitenwereld als een grote schok, want lang werden zij als ideaal koppel gezien. In 2017 sprong zij nog blij in de ring nadat Rico het wereldkampioenschap kickboksen had gewonnen van Jamal Ben Saddik. De laatste maanden stonden echter in het teken van huiselijke ruzies, gevolgd door relatietherapie, maar dat mocht niet meer baten. Nadat Rico eind december won van Badr Hari, was Jacky niet in de ring te vinden. Jacky had er de laatste jaren moeite mee om in zijn schaduw te leven. Daarom besloten zij samen een sportschool op te zetten, die Jacky zou gaan runnen.

Gevolgen

Ook een huwelijk stond op de planning. ‘Dat is iets wat ik zeker zou willen’, vertelde Rico. ‘Ik vind het leuk als de kinderen het ook een beetje meekrijgen, dus we doen het als ze iets ouder zijn.’ Hun jongste, Vince, is nu pas twee. Ook vanwege de kinderen is het een uiterst verdrietige scheiding. Naast hun zoontje heeft het stel twee dochters van vijf en acht jaar. Voor Jacky is de scheiding des te ingrijpender omdat zij geen recht heeft op een deel van het vermogen dat Rico tijdens hun relatie bijeen bokste, zo’n drie miljoen euro. Verder heeft ze geen recht op partneralimentatie omdat ze niet getrouwd zijn.

Zorgen

Het is ook de vraag of zij zal kunnen blijven wonen in hun villa in Halsteren en hoe het verder zal gaan met hun sportschool. Allemaal zorgen die Jacky er in deze verdrietige tijd eigenlijk niet bij kan hebben.

Lees ook:

André Hazes verwijdert Bridget uit zijn leven

Dave Roelvink openhartig over liefdesbreuk: ‘Twee maanden gehuild om Julia’

GTST-ster Alkan Çöklü gaat voor nieuwe look!