Monica Geuze

Monica Geuze deelt foto’s met haar ‘nieuwe liefde’

Monica Geuze en Lars Veldwijk maakten in november bekend niet langer een stel te zijn. Vorige week kwam ook nog het nieuws dat haar ex definitief naar het buitenland is vertrokken. Hierdoor staat Monica er wat de opvoeding van hun dochtertje betreft alleen voor. Gelukkig krijgt de YouTube-ster steun van haar 'nieuwe vlam'..

Instagram lanceert de laatste tijd veel nieuwe filters. En dat vindt Monica Geuze maar al te leuk. Vooral het filter dat de suggestie wekt alsof je een man om je nek hebt hangen is een favoriet van de YouTube-ster. ‘Meet the boyfriend’, grapt Monica bij het kiekje.

Ook vandaag kan ze rekenen op ‘steun’ van haar zogenaamde nieuwe vlam. ‘Hij sleept me door de dag heen’, aldus Monica.

Velen zagen de breuk tussen Monica en Lars niet aankomen, voornamelijk omdat Monica in haar vlogs vertelde een nieuw huis te willen kopen met Lars. ‘Mede door het huis hebben we juist deze beslissing kunnen maken’, liet de vlogster weten. Het nieuwe huis zou twee keer zo duur zijn als het vorige en dat zou risico’s met zich meebrengen. ‘Dat dwingt je om beter na te denken over je relatie en hoe die in elkaar zit. Het was voor ons allebei een eyeopener’, aldus Monica. ‘Ik vind het niet nodig om in details te treden. Het zat al langere tijd niet lekker tussen ons. Het is niet dat we dat in één nacht hebben besloten om samen te blijven of uit elkaar te gaan.’

Lees ook:

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen

Na overlijden echtgenoot: André van Duin gaat verhuizen

Silvia van Barneveld: ‘Ik dacht dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond’