Michael Van Der Plas

Michael van der Plas is weer gelukkig in de liefde

Michael van der Plas is na zijn breuk met Naomi Dijkstra weer gelukkig in de liefde: de Haagse kapster Sterre Oorschot laat zijn hart sneller kloppen.

“We zijn nog in de beginfase”, onthult Michael aan Shownieuws. “We gaan nu een week of drie, vier, vijf. De tijd vliegt als je het leuk hebt.”

‘Er is liefde’

Michael benadrukt dat hun relatie nog niet officieel is. “Er is liefde, maar nogmaals, we willen kijken: wordt het hem of wordt het hem niet. 90 procent kans dat het wel wat wordt.” Ook Sterre zegt dat ze het gezellig hebben. Toch vindt ze het nog moeilijk om in bijzijn van Michaels zoontje Milano klef te doen. “Ik kan het heel goed met ‘m vinden en hij is gek op mij, maar om zo verliefd te doen waar hij bij is vind ik lastig. Maar we zijn wel verliefd ja.”

Naomi

In augustus maakten Michael en Naomi bekend een punt achter hun relatie te zetten. Michael was er naar eigen zeggen ‘doodziek’ van. “Het was de bedoeling dat we zouden trouwen en we waren bezig voor een baby. We hadden wel toekomstplannen, ja. Ik heb het ook niet aan zien komen. Het is meer van Naomi d’r kant dan van mijn kant.”