Martien Meiland vertelt openhartig over nieuwe man in zijn leven

Hoewel de dochter van Martien Meiland haar vader graag ziet met een nieuwe partner, heeft de flamboyante kasteelheer weinig zin om zelf op mannenjacht te gaan. "Daar heb ik helemaal geen zin in, laat mij met rust", vertelt hij in gesprek met de Vlaamse Kat Kerkhofs.

Ondanks dat Martien en Erica veel van elkaar houden, is de relatie puur platonisch. Maxime zou het daarom ook wel leuk vinden, een nieuwe vriend voor haar vader. “Als wij een hele erge klik met hem hebben dan zit dat wel helemaal goed. Ik gun het hem van harte.”

Beren op de weg

Martien staat open voor de liefde, maar ziet ook veel beren op de weg. “Ik heb niet zo heel veel relaties gehad, ik vind het allemaal zo’n gedoe. En dan begin je een relatie en dan krijg je weer allemaal vervelende dingen en dan ga je uit elkaar en dan moet je weer uit je kleding.” Wie hem toch aan de haak wil staan, moet vooral zélf actie ondernemen: iemand versieren vindt-ie maar niets.

Bron: RTL Boulevard

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook
ZIEN: Martien Meiland heeft een nieuwe look!
Martien Meiland weet nog niet wat hij gaat doen in Hengelo