Marco en Leontine

Marco en Leontine Borsato gaan scheiden

De geruchten over een eventuele break-up gingen al een tijdje rond, maar vandaag bevestigt Marco Borsato zelf: Hij en Leontine gaan scheiden.

In een bericht op Facebook laat Marco weten: ‘Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.’

Afgelopen jaar kwam naar buiten dat de zanger een affaire heeft gehad met de pianiste Iris Hond. ‘Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit’, liet het stel destijds weten.

Sinds begin januari had Marco zich al teruggetrokken vanwege een burn-out. ‘De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan’, vertelde hij. De geruchtenmachine draaide sindsdien overuren: is er meer gaande in huize Borsato?

Marco en Leontine gaven elkaar in 1998 het jawoord en hebben samen drie kinderen: Zoons Luca (21), Senna (18) en dochter Jada (17).

Lees ook:

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’

Sonja Bakker openhartig over trouwplannen