Kanye West

Date Kanye West houdt blog bij over afspraakje

Het zal je maar gebeuren: daten met iemand die via een blog bijhoudt hoe dat was. Het overkwam Kanye West. Zijn tweede date met Julia Fox werd via een verslag vastgelegd op de site van Interview Magazine.

Dat lijkt Kanye West, die tegenwoordig door het leven gaat als ‘Ye’, eigenlijk niet veel uit te maken, want de tweede date van het stel eindigde in een fotoshoot. Ook deze is donderdag gepubliceerd is op bovengenoemde website.

‘Direct een klik’

In het verslag van de Uncut Gems-actrice schrijft ze dat ze zich de bewuste avond net Assepoester voelde. Ook vertelt ze dat de twee elkaar hebben ontmoet op een Oud & Nieuw feestje en meteen een klik voelden.

Tweede date

Na dit feestje volgde een tweede date in New York. Ze gingen naar een toneelstuk op Broadway en daarna naar haar favoriete restaurant Carbone, waar Kanye een fotoshoot met de actrice regisseerde tussen de andere bezoekers. Die vonden dat volgens Fox hartstikke leuk.

Fotoshoot als date

“Na het eten had Ye nog een verrassing voor me”, vertelt de actrice. “Ik ben nog steeds in shock. Ye had een hotelsuite vol kleding voor me geregeld. Het was de droom van elk meisje. Wie doet dat nou op een tweede date, of welke date dan ook? Alles tussen ons verloopt zo organisch. Ik weet niet waar dit toe zal leiden maar als het een indicatie is voor de toekomst, dan zie ik dat wel zitten.”

Kanye West & Julia Fox

Dat West een fotograaf voor handen had tijdens de date is volgens de New York Post geen toeval. De krant schreef woensdag dat de rapper een fotograaf in dienst heeft genomen om zijn leven vast te leggen.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen