Anp 449421025

‘Johnny Depp datet zijn advocaat’

Johnny Depp zou al enige tijd een relatie hebben met zijn advocate Joelle Rich. Mensen die de rechtszaak die hij aanspande tegen zijn ex Amber Heard nauwlettend volgden, dachten te zien hoe een vonk oversprong tussen hem en zijn advocate Camille Vasquez. Maar blijkbaar had hij zijn hart toen al verloren aan Joelle, meldt het Amerikaanse magazine US Weekly

Joelle verdedigde Johnny (59) tijdens de rechtszaak die hij in 2020 aanspande tegen de Britse krant The Sun, omdat de tabloid hem beschreef als een vrouwenmishandelaar. Johnny en Joelle verloren de zaak, maar hebben kennelijk toch iets positiefs overgehouden aan de samenwerking. Toen hij zijn ex Amber voor de rechter sleepte wegens smaad was Joelle ook van de partij, zij het achter de schermen, om hem te steunen. “Er was geen professionele reden voor haar aanwezigheid, het was persoonlijk”, aldus een bron in het blad. De twee spraken “discreet” af in hotels.

US Weekly weet ook te melden dat Rich wel nog een béétje getrouwd is. De scheiding is inmiddels aangevraagd. Met haar ex heeft de advocate twee kinderen.