Jennifer Lopez

Jennifer Lopez openhartig over trouwplannen

Als het aan Jennifer Lopez ligt, duurt het nog wel even voordat zij en Alex Rodriguez in het huwelijksbootje stappen. De 50-jarige zangeres is inmiddels een jaar verloofd maar heeft geen haast om te trouwen, vertelde ze aan Oprah Winfrey tijdens haar Oprah's 2020 Vision: Your Life in Focus-tournee.

‘Het is zo grappig, toen ik me voor het eerst verloofd had, dacht ik: oooh, we gaan over een paar maanden trouwen’, vertelde Lopez tegen Oprah. ‘Je denkt direct terug aan die tijd vol hopeloze romantiek die ervoor zorgde dat ik drie keer getrouwd ben geweest.’ Nu is dat volgens haar heel anders. ‘Hij zegt nu: wat je ook wilt, we kunnen erover praten. En dan zeg ik: als we van plan zijn de rest van ons leven bij elkaar te blijven, waarom zouden we dan haasten?’ Ze bekende ook dat haar relatie met Alex sowieso verschilt van haar eerdere relaties. ‘Het is anders dan alles wat ik ooit heb meegemaakt en dat heeft te maken met zijn consistentie. Wat hij zegt, doet hij. Elke keer. En dat is heel waardevol.’

Lopez en Rodriguez zijn sinds 2017 samen en verloofden zich in maart vorig jaar. Op het strand in Miami vroeg de oud-honkballer van de New York Yankees, beter bekend als A-Rod, zijn vriendin ten huwelijk. Jennifer is in het verleden drie keer getrouwd geweest: met Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) en Marc Anthony (2004-2014). Rodriguez was één keer eerder getrouwd.

Lees ook:

Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’

Samantha Steenwijk over verdrietige periode: ‘Ik sta nu nog meer stil bij familie’