Kim-Lian van der Meij

In beeld: Kim-Lian van der Meij ten huwelijk gevraagd

Kim-Lian van der Meij is door het dolle heen! De zangeres is ‘eindelijk’ door haar vriend Daniel Gibson ten huwelijk gevraagd.

‘Geduld is een schone zaak’, begint Kim-Lian haar bericht op Instagram. ‘Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld. Tijdens ons wekelijks mountainbikeritje, stopte we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring’, aldus de zangeres.

Zenuwen

Kim-Lian en haar liefje genoten van hoe ‘wonderschoon’ het was. ‘Windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onderging en hij ging op één knie’, legt ze uit. ‘We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen er een vrouw langsliep met haar hondje. We hebben van het moment gebruikgemaakt en haar gevraagd een foto te maken. (…) Uiteraard zei ik: JA!’

https://www.instagram.com/p/CFekUgRHKYM/?utm_source=ig_web_copy_link

Onder het bericht stromen de felicitaties binnen. ‘O wauw!!!! Dit wilde je zo graag!’, ‘Heerlijk verhaal, met heerlijke fotos. Gefeliciteerd!’ en ‘Dat klinkt als een prachtig moment samen’, luiden enkele reacties.

LEES OOK:

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE

SYLVIE MEIS DEELT PRACHTIGE FOTO’S VAN DROOMBRUILOFT

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen