Justin

In beeld! Justin en Hailey (opnieuw) getrouwd

Voor de tweede keer luiden er huwelijksklokken voor Justin en Hailey Bieber! De twee beloofde elkaar eeuwige trouw in bijzijn van vrienden en familie tijdens een intieme ceremonie in Bluffton, South Carolina.

Het stel gaf elkaar vorig jaar in het diepste geheim het ja-woord in een rechtbank in New York. Dit keer deden ze dat in het bijzijn van hun familie. Volgens People waren er 154 genodigden, waaronder Kendall Jenner, Joan Smalls en Justin’s manager Scooter Braun. Voorafgaand aan de ceremonie was er een cocktail uurtje voor de aanwezigen in de lobby van het hotel waar het huwelijk van de Biebers plaatsvond.

Nadat Justin en Hailey voor de tweede maal ‘ja, ik wil!’ tegen elkaar zeiden, verplaatsten de gasten zich naar een andere zaal voor cocktails met aansluitend het huwelijksdiner. Na het diner is er nog een groot feest dat tot in de vroege uurtjes door zal gaan.

Volgens een insider was Justin ‘uiterst relaxed de afgelopen dagen’. ‘Hij heeft zijn input gegeven voor de grote dag, maar heeft het verder vooral aan de weddingplanner overgelaten. Eigenlijk hoefde hij alleen nog maar op te komen dagen. Daarbij is hij al een jaar getrouwd, dus voor hem voelt deze dag voornamelijk aan als een heel groot feest. Hij heeft het grotere geheel aan Hailey overgelaten, hij vertrouwt haar daar volledig in. En zij vond het heel belangrijk om dit samen met hun dierbaren te vieren, wat duidelijk zichtbaar was. Ze straalde van oor tot oor.’

https://www.instagram.com/p/B3EfGVGHiBA/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Zien: Wat heeft Justin Bieber toch met zijn tanden gedaan?

Justin Bieber openhartig over moeilijke jeugd

Justin Bieber betrokken bij auto-ongeluk