Nikkie Plessen

Huwelijk Nikkie Plessen op de proef gesteld

Niet alleen is het coronavirus een beproeving voor de gezondheid, het stelt nét zo goed menig huwelijk op de proef. Showbizzhuwelijken zijn daar geen uitzondering op. Nikkie Plessen is één van de sterren die noodgedwongen thuiszitten met hun gezin.

De 34-jarige modeontwerpster is sinds 2000 samen met Ruben Bontekoe, met wie ze dochtertje Jolie en zoontje Alain heeft, en het stel moet er behoorlijk aan wennen de hele dag samen te leven in hun herenhuis in Amsterdam.

Corona-babyboom

Zo vertelt Nikkie: ‘Die corona-babyboom, die sommigen verwachten over negen maanden, gaat er bij ons niet komen. Het is toch niet niks dat je ineens 24 uur per dag op elkaars lip zit. Ik ben iemand die graag mijn mening geeft, en mijn man ook. Soms is het nu beter om dat níet te doen en je mond te houden, of naar een andere kamer te gaan. Normaal gesproken ga ik dan even weg of naar m’n vriendinnetje, maar dat gaat nu wat lastiger’, aldus de ontwerpster onlangs in RTL Boulevard.

‘Tel tot tien’

Nikkie beseft maar al te goed dat ze voorlopig nog wel in deze situatie zullen zitten. Gelukkig heeft het stel de ruimte thuis. ‘Stel dat je in een klein appartement zit en twee kinderen hebt, die je óók nog moet entertainen en les moet geven, dat is best pittig. Mijn advies: ga niet de discussie met elkaar aan, tel écht vaker tot tien. Dat is iets wat ik ook moet doen, en ik doe mijn best. Als je het echt wil, dan lukt het.’

Lees ook:

ZIEN: Martien Meiland heeft een nieuwe look!
René Froger onthult afvalgeheim: hierdoor vlogen de kilo’s eraf!
Vriendin Michael van der Plas doet boekje open over relatie: ‘Niet makkelijk’