Gaby Blaaser

Gaby Blaaser over Bachelorette-winnaar: ‘Hij was meer een vakantieliefde’

Gaby Blaaser wist al vrij snel dat een relatie met Bachelorette-winnaar Joey er niet in zat. Al in het vliegtuig terug naar huis kwam de “realitycheck”, zegt de actrice en influencer in de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels.

Na thuiskomst hebben Gaby en Joey nog wel lange tijd contact gehouden. Vanwege de coronacrisis ging dat via de digitale weg. Toen merkte ze ook wel dat ze niet verliefd op hem was. “Natuurlijk, anders ga je er wel heen. Uiteindelijk heb ik dat wel gedaan. Ik wilde het toch nog even aanvoelen want ik vond hem zo leuk daar.”

Telefoon

Die ontmoeting zorgde niet voor een nieuwe vonk. Joey zat volgens Gaby alleen maar op z’n telefoon en vertelde haar doodleuk met welke andere vrouwen hij allemaal contact had. Joey voelde uiteindelijk meer als een vakantieliefde, stelt Gaby. “Hij was alles wat ik wilde… in Zuid-Afrika.”

‘Jammer’

Met terugwerkende kracht heeft Gaby andere jongens te vroeg naar huis gestuurd, denkt ze. “Ja natuurlijk, maar het is allemaal een momentopname. (…) Voor mij is het nu klaar. Het is heel jammer dat het zo is gelopen. Ik had natuurlijk anders gehoopt.”

Twijfelen

Joey is na Gaby’s acties helemaal klaar met ‘zijn’ Bachelorette. “Ik hoef haar niet meer te spreken”, zegt hij in een interview met RTL Boulevard. “Het is voor mij over en uit. Als je het hele verhaal gaat terugkijken, dan ga je wel twijfelen aan de oprechtheid. En dan heb ik zoiets van: is het allemaal een spel geweest? (…) Het gaat uiteindelijk wel over mijn rug, maar ik sta sterk genoeg in mijn schoenen.”

Vorige week stelde Gaby nog dat haar Bachelorette-avontuur hoe dan ook geslaagd was. “Het is echt een succesverhaal”, zei ze tegen BuzzE. “Ik geloof weer voor de volle 100 procent in ware liefde.”

LEES OOK:

VERHUISWAGENS RIJDEN VOOR BIJ LEONTINE BORSATO

SAMANTHA STEENWIJK OVER RUZIE MET ZANGER VINZZENT: ‘HET KOMT NOOIT MEER GOED’

NICOLETTE VAN DAM EN BAS SMIT RIJK DOOR INSTAGRAM

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen