Bridget

Bridget onthult: ‘André en ik hadden het al over kinderen gehad’

De relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland was met drie maanden van korte duur, maar volgens Bridget wel serieus. De presentatrice laat weten dat de twee het zelfs al over kinderen hebben gehad.

Het stoorde Bridget dan ook dat er werd geroddeld dat ze in verwachting was van André. ‘Wat niet wil zeggen dat ik er niet voor openstond en we hadden het er ook al wel over gehad. Ik ben ook niet meer de allerjongste. Nu krijgen ze in Hollywood allemaal kinderen na hun 45e, dus het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden. Maar mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten. Aan de andere kant: we waren nog maar een paar maanden samen, dus we waren er nog niet concreet mee bezig’, laat ze weten aan De Telegraaf-bijlage Vrouw.

De presentatrice en de zanger maakten bijna twee weken geleden bekend na ruim drie maanden uit elkaar te zijn. André onthulde gisteravond dat hij weer terug is bij zijn ex Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. In november strandde die relatie, een dag voordat bekend werd dat de zanger voor Bridget was gevallen.

Ook interessant:

André Hazes verwijdert Bridget uit zijn leven

Pijnlijke liefdesbreuk Rico Verhoeven: Blijft Jacky met lege handen achter?

Herman Finkers vlucht naar tweede huis: ‘Mijn vrouw heeft niet altijd zin in mij’