André Hazes

Bridget: ‘Ik had relatie met André liever overgeslagen’

André Hazes en Bridget Maasland besloten onlangs om na drie maanden een punt achter hun relatie te zetten. Als de presentatrice terugkijkt naar hun relatie, was ze er liever nooit aan begonnen.

Wanneer Bridget in gesprek met NH Radio wordt gevraagd of ze haar relatie met André nog eens over zou willen doen, antwoordt ze: ‘We hebben het wel echt heel leuk gehad. Maar we hebben ook veel ellende van buitenaf moeten. Ik weet het niet. Misschien zit ik er nu nog te veel in (…) Alles eromheen, en met alles wat ik nu weet, zou ik het liever overslaan.’

De presentatrice geeft toe dat alles in een stroomversnelling is gegaan. ‘Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar écht te leren kennen’, aldus Bridget. André heeft inmiddels de draad weer opgepakt met Monique, toch moet Bridget nog niet aan een nieuwe liefde denken. ‘In sommige gevallen wel, bij mij niet’, deelt ze een sneer uit naar André.

Lees ook:
Bridget schreef brief aan Monique
Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’
Pijnlijke liefdesbreuk Rico Verhoeven: Blijft Jacky met lege handen achter?