Brad Pitt

Brad Pitt opnieuw te gast bij feestje van ex-liefje Jennifer Aniston

Fans hopen al jaren op een verzoening tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston en die wens lijkt nu aangewakkerd te worden door de aanwezigheid van Brad op Jennifer's kerstfeestje. Afgelopen zaterdag was de acteur bij zijn ex-vrouw thuis, waar hij samen met andere A-sterren het kerstseizoen inluidde.

Volgens ooggetuigen arriveerde Brad als een van de eersten en vertrok hij nadat de meeste gasten het feest al verlaten hadden. Dat meldt E! News. Het is de tweede keer in korte tijd dat de voormalig geliefden samen zijn, zo was Brad eerder dit jaar ook bij de 50e verjaardag van Jennifer.

In januari staan Pitt en Aniston opnieuw tegenover elkaar, omdat ze beide genomineerd zijn voor een Golden Globe. Hoewel fans de twee graag weer samen zien komen, is daar volgens bronnen geen sprake van. ‘Ze gaan goed met elkaar om, maar zijn de afgelopen 15 jaar elk hun eigen weg gegaan. In die periode hebben ze de strijdbijl begraven en vinden ze het leuk om in elkaars gezelschap te verkeren als goede vrienden. Ze wensen elkaar niets dan het beste toe.’

Lees ook:

André Hazes heeft zijn pijlen alweer gericht op volgende vrouw

Expeditie Robinson kostte Hugo Kennis bijna zijn huwelijk

John van den Heuvel zichtbaar emotioneel na aanhouding Ridouan Taghi