Boer Geert

Boer Geert over nieuwe vlam: ‘Zij heeft wél de wow-factor’

De vrouwen volgen elkaar in hoog tempo op bij Boer Geert uit Oeffelt. Nadat hij Angela aan de kant zette in Boer Zoekt Vrouw, zei hij in de laatste aflevering verliefd te zijn op ene Wendy, maar die heeft inmiddels alweer plaatsgemaakt voor zijn nieuwste verovering: Ingrid.

Afgelopen weekend stelde Geert zijn nieuwe liefde voor aan Boer Geert Jan en Boerin Annemiek. ‘Ingrid heeft wél de wow-factor’, lacht Geert, die verder niets kwijt wil over zijn nieuwe liefde, behalve dat ze in een ziekenhuis in Utrecht werkt en ze elkaar kennen via Facebook.

Na Boer Zoekt Vrouw regende het fanmail voor de 52-jarige Brabander. Hij kreeg maar liefst 500 berichten van allemaal vrouwen die hoteldebotel op hem waren. Ingrid had op haar beurt haar huiswerk gedaan op de website van Boer Zoekt Vrouw, waar Geert vertelde: ‘Ik hou van blonde vrouwen, donker kan wel, maar de voorkeur is blond. Vrouwelijk gekleed, een overall heb ik zelf wel, haha. Hoeft natuurlijk niet altijd, maar ik houd van goed geklede vrouwen. Ze hoeft ook niet kleiner te zijn dan ik, ik ben maar een klein mannetje, maar het boeit me niks als ze groter is.’ Ingrid voldoet aan alle voorwaarden en het is dan ook niet vreemd dat Geert haar al snel wilde ontmoeten. Ze is regelmatig bij hem in Oeffelt te vinden.

Foto: Reni van Maren

Het hele verhaal, waarin ook boer Geert Jan over zijn liefdesleven vertelt, staat deze week in Weekend.

Lees ook:

Gers Pardoel en ex Sélina in vechtscheiding beland
Jan Keizer heeft geweldig babynieuws!
Zieke Touriya Haoud: ‘Kinderen al 3 maanden niet gezien’