André Hazes

André Hazes openhartig over contact met Monique

Hoewel André Hazes en Monique geen stel meer zijn en André zelfs aan het daten is met Bridget Maasland, hebben de twee nog altijd goed contact.

Het waren een paar heftige dagen voor zowel André Hazes als Monique Westenberg. Afgelopen weekend liet André via zijn manager weten dat hij en Monique een punt achter hun relatie hebben gezet. Iets wat voor Monique behoorlijk pijnlijk was, aangezien ze nog geen tijd had gehad om het een plekje te geven én om het rustig aan hun zoontje te vertellen. Nog geen 24 uur later werd bekend dat André het erg gezellig heeft met Bridget Maasland. En dat leverde André een hoop commentaar op.

Toch kunnen André en Monique nog altijd door één deur. Aan Shownieuws laat André weten: ‘Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Zij is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven’, aldus de zanger. ‘Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon’, gaat André verder. ‘En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen. Het contact is goed en dat wil ik heel graag zo houden.’

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Lees ook:

ZIEN: de eerste foto van Bridget en André samen!

In beeld: Zo gaat Monique Westenberg om met haar verdriet

Roxeanne Hazes reageert op breuk André en Monique