André Hazes

André Hazes onthult: ‘Dít gebeurde er écht in wc-hokje op Curaçao’

Eerder dit jaar vlogen de beelden het internet over: André Hazes en Monique Westenberg die samen uit een wc-hokje op Curaçao leken te komen. De twee zouden er een vluggertje hebben gehad, terwijl André op dat moment nog een relatie had met Bridget Maasland... Nu vertelt André wat er écht is gebeurd in het wc-hokje op het zonnige eiland.

In de Radio 538-ochtendshow van Frank Dane doet André Hazes vanmorgen zijn verhaal. De zanger geeft toe zich toen samen met Monique op een toilet te hebben bevonden, maar zijn zoon was daarbij volgens hem aanwezig. Van een vluggertje was volgens hem absoluut geen sprake. ‘Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?’ voegt hij hieraan toe. ‘Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?’

Herenigd

Momenteel gaat het beter dan ooit tussen André en Monique. ‘Het is niet voor niets stukgelopen en het komt niet alleen door mij. Wel grotendeels, maar niet alleen’, vertelt hij over de eerdere breuk met Monique. ‘Aan beide kanten hebben we nu gezegd: dit gaan we verbeteren. We hebben daar echt nachten over gezeten.’ Ook laat hij weten dat hij en Monique dromen van een broertje of zusje voor de kleine Dré. Van de vorige ICSI-poging liggen er nog drie embryo’s in de vriezer, dus de mogelijkheid is er.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Samantha de Jong in kritieke toestand in ziekenhuis na ernstig auto-ongeluk
Monique over liefdesselfies André en Bridget: ‘Walgelijk’
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay