Milou

Milou reageert op relatiebreuk: ‘Niet mijn keuze’

In de kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw werd duidelijk dat Bastiaan en Milou een punt achter hun relatie hebben gezet. Op social media reageert Milou nu op de breuk.

Milou deelt op Instagram een foto met Bastiaan en laat daarbij weten behoorlijk opgekeken te hebben tegen de bekendmaking. ‘Oh wat was eerste Kerstdag heftig. Als een berg (zeg maar gerust formaatje Mount Everest) heb ik opgezien tegen de uitzending waarin onze break-up aangekondigd zou worden. Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie-de-peppie is en je knettersverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien. De pijn en het verdriet’, schrijft ze.

‘Niet mijn keuze’

Ze vervolgt: ‘De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest!’ Op Instagram Stories reageert Milou vervolgens op een aantal nare comments van kijkers. ‘Voor iedereen die zich afvraagt waarom ik zeg dat ik ervoor had willen vechten: ik had er ook voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen’, laat ze weten. ‘Het was niet mijn keuze, Bastiaan is niet te min voor mij. Ik had m’n leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achter staan.’

https://www.instagram.com/p/CJQTtm1jD0H/?utm_source=ig_web_copy_link