Jennifer Hoffman

Zó zag Jennifer Hoffman er in haar basisschooltijd uit

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Jennifer Hoffman.

Jennifer Hoffman werd op 23 december 1980 geboren in Gouda. Haar vader kwam uit Brabant en werkte in de reiswereld. Volgens Jennifer was hij een echte optimist, altijd vrolijk. Haar moeder, een docent, omschrijft ze als ’slim, heel slim’. Ze groeide samen met een oudere broer op in een harmonieus, liefdevol gezin. ‘Mijn ouders steunden ons altijd’, vertelde ze ooit. Op zondagochtend keek Jennifer met haar vader naar cabaretvideo’s. ‘We waren allebei altijd voor dag en dauw wakker en hadden dezelfde humor. We vonden het bijna jammer als mijn moeder en broer op een gegeven moment ook wakker werden.’ Een jaar na het behalen van haar havodiploma was Jennifer als Sam de Graaf te zien in de serie Westenwind. Andere series en ook films volgden. Recent zagen we haar als Hannah in de serie De Luizenmoeder, maar ook als presentator van onder meer het programma 3 Op Reis.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Monique spreekt voor het eerst over affaire André en Bridget: ‘Walgelijk’
Miljuschka Witzenhausen over sfeer WIDM: ‘Sneren achter de schermen’
Rachel Hazes onthult: ‘Dít is de reden van ruzie met André’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen