Frits Wester

ZIEN: Frits Wester maakt comeback en is flink afgevallen

Frits Wester is vanaf morgen weer aan het werk als politiek verslaggever voor RTL Nieuws. Hij keert terug na een rustpauze van enkele maanden die hij gebruikte om aan zijn alcoholprobleem te werken.

‘Ik ben RTL heel dankbaar voor de tijd en rust die ik heb gekregen om aan mijn herstel te werken’, laat Frits in een statement weten. ‘Nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan. Want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden. Ook hebben alle lieve, aardige en opbeurende reacties van zoveel verschillende mensen mij heel erg goed gedaan en geholpen.’

Frits kwam begin september tijdens een uitzending van RTL Nieuws moeilijk uit zijn woorden. Aanvankelijk zei hij dat hij heel moe was, maar een paar weken later gaf hij toe een alcoholprobleem te hebben. Hij verbleef vervolgens in een kliniek in Zuid-Afrika.

RTL Nieuws maakte het nieuws dat hij vanaf morgen weer aan de slag gaat zelf wereldkundig middels een nieuwe foto van Frits. Onder het kiekje regent het complimenten; Frits is namelijk zo’n dertien kilo afgevallen en dat valt de volgers van RTL Nieuws gelijk op! ‘Deze pauze heeft je zichtbaar goed gedaan, maak er een mooi jaar van!’, ‘Je ziet er een stuk beter uit! Houden zo!’ en ‘Wat een verschil zeg!’, luiden enkele reacties.

Lees ook:

Autsj: Wolter Kroes maakt lelijke smak op podium

Nieuwe liefde Georgina Verbaan ontmoet dochtertje

Olcay Gulsen over turbulent jaar: ‘Ik heb wel wat traantjes gelaten’