tom-hanks-en-rita-wilson

Tom Hanks en vrouw Rita Wilson besmet met coronavirus

Vervelend nieuws voor Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson: ze zijn beiden besmet met het coronavirus. Dat heeft de acteur bekendgemaakt op Twitter.

“Hallo iedereen, Rita en ik zijn in Australië. We waren een beetje moe en verkouden en kregen rillingen en een beetje koorts. Om dit goed aan te pakken, zoals we dat nu moeten in de wereld, hebben we ons laten testen op corona en zijn positief bevonden”, schrijft de 63-jarige acteur.

Geïsoleerd

“Wat nu? De medische autoriteiten hebben protocollen. Wij Hanksen zullen verder getest worden, geobserveerd en geïsoleerd zolang dat nodig is. We kunnen niet veel anders doen dan het per dag bekijken. We houden jullie op de hoogte.” Chet, de zoon van het stel, laat in een filmpje op Instagram weten dat het goed gaat met zijn ouders, en dat de familie zich verder niet al te veel zorgen maakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door (@chethanx) op

Filmproject

Hanks is in Australië voor de opnames van de Elvis Presley-biopic waarin hij de rol van Nederlander Colonel Parker op zich neemt. Studio Warner stuurde woensdag een persbericht uit dat het had ontdekt dat “iemand” die betrokken was bij het filmproject het coronavirus had. Niet veel later maakte Tom bekend dat het om hem ging.

Lees ook: Zoon neemt jarige Tom Hanks in de maling