Rob De Nijs

Rob de Nijs overgebracht naar revalidatiecentrum

Goed nieuws voor Rob de Nijs. De 79-jarige zanger is vanuit het ziekenhuis overgebracht naar een revalidatiecentrum om daar verder aan te sterken. Dat heeft zijn vrouw Henriëtte Koetschruiter laten weten aan Shownieuws.

De Nijs werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis, nadat Henriëtte hem thuis bewusteloos aantrof. De zanger bleek het coronavirus onder de leden te hebben en had een veel te lage bloeddruk en hartslag. Aan De Telegraaf liet Koetschruiter eerder weten ‘zich kapot te zijn geschrokken’. “Het was half twaalf of zo, ik kwam beneden en zag Rob daar in de stoel zitten. Onderuitgezakt, lijkbleek. Zijn ogen waren open, hij brabbelde wat, maar ik zag al met al meteen dat het goed mis was. Meteen dacht ik: ’112!”.

Het geplande afscheidsconcert van De Nijs in de Ziggo Dome, dat 10 april zou plaatsvinden, is hierdoor uitgesteld. De nieuwe datum voor het concert is nog niet bekend. “Maar het gaat gebeuren, hoor. Rob is zo gemotiveerd om nog één keer een concert te geven en afscheid te nemen. Het is zo zonde dit,” aldus Henriëtte.

De zanger kondigde in 2019 aan dat hij het podium vaarwel zou zeggen en bracht in 2020 zijn laatste album ’t Is Mooi Geweest uit. Vorig jaar nam De Nijs al afscheid van zijn Belgische fans met een concert in Antwerpen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen