Placeholder

Goed nieuws: verdacht plekje Ton Veerkamp blijkt goedaardig!

Een hele opluchting voor Ton Veerkamp en zijn vrouw Hanny. Nadat in juli huidkanker werd geconstateerd bij Ton, kreeg hij vandaag de uitslag van het weggehaalde plekje op zijn neus. Het blijkt goedaardig te zijn!

Ton moest twee plekjes laten weghalen en gelukkig is alles voorspoedig verlopen. ‘Alles is goed en het is gehecht. Hij moet alleen volgende week even terug om de hechtingen eruit te laten halen’, laat zijn vrouw aan Shownieuws weten.

Nadat Hanny zo’n twee maanden geleden zelf een plekje in haar gezicht had laten checken, stuurde ze haar man ook naar de dokter. ‘Hij werd direct doorgestuurd. Als je rare dingen ziet, moedervlekken of wat dan ook, gelijk laten nakijken! Je kunt beter een keer voor niks gaan, dan dat je te laat bent. Ton loopt er al jaren mee’, liet ze onlangs weten aan Weekend. Gelukkig is bij allebei het plekje inmiddels weggehaald. Sinds 2016 heeft Hanny echter meer tegenslagen gehad. Zo werd ze getroffen door een TIA en daarna door een zware longontsteking. Vorig jaar belandde ze in het ziekenhuis met een ontsteking in haar rug en enkele maanden later kwam ze ook nog lelijk ten val.

Lees ook:

Ton Veerkamp heeft huidkanker

Huidkanker ontdekt bij Hanny Veerkamp

Emotionele Maik de Boer: ‘Onschuldig plekje bleek voorstadium huidkanker’