George Baker

George Baker haalt uit naar Jort Kelder

George Baker begrijpt niets van de uitspraken van Jort Kelder. Die stelde onlangs dat de economie momenteel stilligt omdat we volgens hem 80-plussers aan het redden zijn die te dik zijn en gerookt hebben.

’Typisch een uitspraak van een kakker. Ik bedoel, het komt tamelijk bekakt over. Het is pure discriminatie van die leeftijdsgroep, zulke dingen kun je niet zeggen’, laat de 75-jarige zanger weten. ‘Dat mag je dan misschien denken, maar niet uitspreken. Ik denk dat hij anders zal piepen als hij zelf 80 is, en dik. Dan zal hij de zaak van een andere kant bekijken’, aldus George Baker.

Risicogroep

De zanger valt in de risicogroep omdat hij 75 is en diabetes heeft. Toch is hij niet heel bang voor het coronavirus. ‘Mijn vrouw Blanche en ik zijn allebei geen angstige types, maar we zijn wel voorzichtig. Met mijn gezondheid gaat het goed. Ik heb diabetes 2 en daar kun je zelf het een en ander aan doen. Ik ga normaal gesproken wel om de drie maanden naar de dokter voor controle van de bloedwaarden, maar dat kan nu niet.’

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

ZIEN: dít is de nieuwe liefde van Ruben Nicolai
Bibian Mentel kan weer kleine stukjes zelfstandig lopen!
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay