Edith Bosch

Ex-judoka Edith Bosch hersteld na coronabesmetting

Ex-judoka Edith Bosch heeft de afgelopen weken ziek thuisgezeten nadat zij besmet was geraakt met het coronavirus. Bosch had last van heftige griep, hoge koorts en keelpijn. Zij behoorde tot de eerste groep mensen die symptomen vertoonden en is daarom nog daadwerkelijk getest.

De 39-jarige Bosch heeft ruim twee weken thuis in quarantaine gezeten en is inmiddels hersteld. Zij zal vrijdagmiddag voor het eerst na de besmetting weer in het openbaar verschijnen. De oud-judoka neemt deel aan een gesprek per livestream van het collectief Ruimte om te raken. Zij zal haar visie geven op de vraag hoe de wereld kan en moet veranderen na de coronacrisis.

Bosch nam als judoka deel aan vier edities van de Olympische Spelen, waar zij in totaal drie medailles won. Ook werd zij wereldkampioen, Europees kampioen en meervoudig Nederlands kampioen in de klasse tot 70 kilo. Daarnaast werd zij bekend als deelnemer van het RTL-programma Expeditie Robinson.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

ZIEN: Gordon krijgt bezoek van ongewenste gast in slaapkamer

Zoontje Tijl Beckand lag met corona in ziekenhuis

Rolf Sanchez: ‘De waarheid over relatie met OG3NE-zangeres’