Dua Lipa

Dua Lipa moet nog langer rust houden

Dua Lipa moet langer rust houden. Bij de zangeres is laryngitis vastgesteld en het herstel duurt langer dan ze hoopte, zo vertelt de Britse zangeres op Instagram.

Laryngitis, een ontsteking van het strottenhoofd, zorgt ervoor dat je stembanden opzwellen. Zingen wordt daarom afgeraden om verdere schade te voorkomen. ‘Ik hoopte dat het herstel sneller zou gaan maar helaas’, schrijft Dua Lipa. ‘Ik voel me nog steeds niet goed.’ Daarmee moet de zangeres haar optreden bij het iHeartRadio Z100 Jingle Ball in New York vrijdag afzeggen.

Het is niet het eerste optreden dat de zangeres moet afzeggen vanwege de problemen met haar stembanden. Vorige week kon haar optreden bij het iHeartRadio KIIS FM Jingle Ball ook niet doorgaan.

De zangeres baalt vooral tegenover haar fans dat ze niet kan optreden. ‘Het spijt me dat ik er niet zal zijn om het kerstseizoen te vieren met al mijn fans, maar ik hoop dat jullie genieten van de rest van de geweldige line-up’, sluit ze haar boodschap af op haar Stories. Onder anderen Ed Sheeran en Doja Cat treden op tijdens het kerstfeest.