dave roelvink

Zó gaat het nu met Dave Roelvink

Dave Roelvink moest woensdagavond naar het ziekenhuis, nadat de helft van zijn gezicht ging hangen en spieren in zijn hals plotseling aanspanden. Gelukkig mankeert hij niets ernstigs, zegt hij in een korte update op Instagram Stories.

“Mijn gezicht is inmiddels weer recht getrokken”, vertelt de dj. “Ik kreeg een beetje trekken in mijn zenuwen, dus ik ben onder een CT-scan geweest. Ik voel me oké dus geen paniek, maar wat ik precies heb opgelopen? Geen idee. Ze denken misschien een beet door iets. We horen het later.”

Oogdruppels

De volgende ochtend, wanneer Dave nietsvermoedend zijn ogen druppelt, komen de verlammingsverschijnselen terug. En dus denkt hij de oorzaak te hebben gevonden. “Ik ben waarschijnlijk allergisch voor een stofje in die oogdruppels. Maar ik ga het nog laten checken om alles uit te sluiten, want het was best wel eng.”

‘Vreselijk’

Vader Dries is enorm geschrokken, zo laat hij aan Shownieuws weten. “Hij belde me op FaceTime en toen zag ik zijn mond scheef hangen, vreselijk.”

Lees ook
Dave Roelvink openhartig over liefdesbreuk: ‘Twee maanden gehuild om Julia’
ZIEN: Dave Roelvink gaat voor kort koppie!

 

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen