Nederlandse Basketbalsters Spelen Kwalificatiewedstrijd Tegen Slowakije

Chatilla van Grinsven gewond geraakt tijdens tv-opnames

Basketballer Chatilla van Grinsven is tijdens de opnames van de ontknoping van het NPO 1-programma De Tijd Van Ons Leven zwaar ten val gekomen. In de laatste aflevering, die vrijdag werd uitgezonden, was te zien dat ze werd geschept door een motorrijder.

In het programma probeerden Van Grinsven en Rutger Castricum in korte tijd professionele wielrenners te worden. Als slot van de serie mochten ze racen over het parcours van het WK tijdrijden, vorige maand in Australië.

Van Grinsven werd begeleid door motorrijders. Ze was pas drie minuten in haar race toen ze door een van de motors werd geschept. “Ik krijg de klap van achter en opeens rol ik over de grond”, zo keek ze basketballer vrijdagavond terug in Shownieuws, waar ze een van de vaste gasten is. “Ik voelde dat m’n hele lichaam in vuur en vlam stond. Je voelt je huid gewoon helemaal afschrapen.”

Brandwonden

Ze liep veel schaafwonden en zelfs tweedegraads brandwonden op. Haar knie was er het ergste aan toe. “Daar wilden ze misschien een huidtransplantatie doen maar dat was uiteindelijk niet nodig.”

De motorrijder raakte bij de klap ook gewond.