Beckhams

‘Beckhams reisden in maart met coronavirus’

David en Victoria Beckham zijn afgelopen maart besmet geraakt met corona. Dat meldt de Britse krant The Sun, die schrijft dat de twee vreesden dat ze door met het virus onder de leden te hebben gereisd, zogenaamde superverspreiders waren.

De twee zouden in korte tijd twee tripjes naar de VS hebben gemaakt; eerst naar Los Angeles en later naar Florida. Ze woonden daarbij verschillende evenementen en feestjes bij, onder meer ter promotie van de nieuwe voetbalclub van David in Miami. Tussen de twee tripjes in vierden ze de verjaardag van hun oudste zoon Brooklyn in Londen.

Pas na het heen en weer gereis zouden David en Victoria de eerste symptomen hebben vertoond en zich hebben laten testen. Volgens The Sun bleken niet alleen zijzelf besmet, maar zijn ook verschillende personeelsleden van de twee ziek geworden.

Volgens een anonieme bron van de krant was vooral Victoria doodsbang dat ze het virus verder hadden verspreid, en heeft de familie er daarna alles aan gedaan om verdere besmettingen te voorkomen. De Beckhams zouden ook goed hebben gezorgd voor hun zieke personeel, dat ze onder meer verzorgingspakketten stuurden.

Een woordvoerder van het echtpaar weigerde volgens The Sun te reageren op het verhaal.