Leden K3 Signeren Album Waterval

K3-zangeres Hanne bevallen van eerste kindje

K3-zangeres Hanne Verbruggen is bevallen van haar eerste kindje. Maandag zette ze haar zoon Julien op de wereld, heeft Studio 100 vrijdag bekendgemaakt. Met moeder en baby gaat het “uitstekend”.

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, laat de 28-jarige zangeres weten.

Collega’s Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn dolgelukkig voor Hanne. “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby”, zegt De Pillecyn. Boschman heeft het gevoel dat ze tante is geworden en hoopt de baby zo snel mogelijk te kunnen zien. “We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!”

Verbruggen trad tot voor kort nog gewoon op. Pas twee weken geleden werd duidelijk dat ze op advies van de dokter rust moest nemen. Ze werd vanaf toen tijdens de Nederlandse K3-optredens vervangen door Diede van den Heuvel, finaliste in K2 Zoekt K3.