Bekendmaking Eindbedrag 3fm Serious Request

Frank van der Lende is voor het eerst vader geworden

Frank van der Lende is voor het eerst vader geworden. Zijn zoontje Koos is woensdagmiddag geboren, heeft de NPO 3FM-dj donderdag bekendgemaakt in de laatste uitzending van zijn middagshow Welkom bij de Club!.

“Het gaat heel goed”, vertelde de 33-jarige Van der Lende telefonisch aan zijn vaste collega Eva Koreman. “We gaan heel veel van hem houden en ik hoop dat de wereld mooi blijft voor hem.”

De timing van de komst van Koos is opmerkelijk. Vanwege de geboorte kon Van der Lende niet bij de laatste uitzending van zijn show zijn. Hij en Koreman hoorden eerder dit jaar dat hun middagshow moet stoppen. De twee maakten het programma sinds april 2020.

“Ik vind het heel raar om op deze dag niet bij jou te zijn”, zei Van der Lende. “We hebben zoveel meegemaakt tijdens de middagshow maar het was ook vooral wij samen Eva, wat we hebben gedaan.” Maar waar iets stopt, begint ook iets nieuws, zei Van der Lende. “En onze middagshow stopt, maar een nieuw leven begint. Als we dat hadden kunnen bedenken van tevoren…”