151 Banner Auda X (35)

Vacature: Redacteur Weekend 32 uur per week

Volg jij het wel en wee van de showbizzsterren op de voet? Gaat je hart sneller kloppen van het laatste nieuws rond de koningshuizen? Heb jij daarnaast ook nog een vlotte pen? Dan zijn wij al enthousiast. Lees vooral nog even verder en vergeet niet te solliciteren!

Wat ga je doen

Entertainmentblad Weekend is op zoek naar een nieuwe collega die 32 uur per week de redactie komt versterken. Als redacteur houd je je dagelijks bezig met allerlei redactionele werkzaamheden. Jij hebt veel affiniteit met de wereld van entertainment, showbizz en royalty, zowel nationaal als internationaal. Jij kent deze wereld op je duimpje en maakt het nieuws, zowel online als voor het blad. Je werkt nauw samen met het redactieteam om ervoor te zorgen dat onze lezers elke week uitkijken naar een nieuwe uitgave.

Op journalistieke wijze schrijf jij spraakmakende coverstory’s en boeiende reportages over BN’ers, wereldsterren en royals: van André Hazes tot Adele, van de Oranjes tot Het Huis Windsor en van Linda de Mol tot Oprah Winfrey… Jij gaat door het vuur voor de leukste scoops.

Wat verwachten wij?

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Als je al bekend bent met Woodwing en Assets is dat mooi meegenomen. Ben je dat niet? Geen probleem! Wij maken je graag wegwijs. Verder deins jij niet terug voor een strakke deadline. Je krijgt hier zelfs energie van.

Wil je meer informatie over de functie? Hoofdredacteur Chantal Braspenning vertelt jou graag meer. Ze is bereikbaar via chantal.braspenning@weekend-online.nl

Interesse

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en vind jij het ook tijd voor een kennismaking? Klik dan op de knop ‘solliciteren’. Audax Publishing onderdeel van Audax, geeft naast Weekend ook andere bekende publiekstijdschriften uit, zoals Santé, Party, Mijn Geheim, Vriendin en Royalty. Voor meer informatie verwijzen wij je naar audaxpublishing.nlvriendin.nlsante.nl,weekbladparty.nlmijngeheim.nlweekend-online.nl en royalty-online.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op.