Gordon Liefde

Gordon’s voornemen: “Ook in 2022 hoop houden op liefde”

Aan het einde van het jaar, blikken we massaal terug op wat is geweest. Ook zanger en entertainer Gordon (53) doet dat via zijn Instagram. Het was voor hem een, op z’n zachtst gezegd, bewogen jaar, maar hij blijft optimistisch.

Na zijn mislukte relatie met Jeffrey afgelopen jaar en verschillende korte romances in de jaren ervoor, zou het kunnen dat Gordon de hoop in de liefde verloren is. Maar niets is minder waar, zo wordt duidelijk via Instagram.

Gordon houdt hoop voor liefde

Daar deelt Gordon een paar aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zo kreeg de zanger zijn hondje Toto, emigreerde hij naar Dubai en zamelde hij meer dan 40.000 handtekeningen in tegen onlinepesten. Ook dat hij verliefd werd op Jeffrey was een hoogtepunt van “de hele wereld over samen op een roze wolk” naar “wat helaas is misgelopen”. Toch had hij het “voor geen goud willen missen”.

“Alles loopt zoals het moet”

Gordon heeft nergens spijt van. “En alles loopt zoals het universum voor me heeft bepaald.” Ook dat het einde van het jaar door de lockdown “zuur” is, zorgt er niet voor dat hij zijn hoop verliest. De zanger blijft geloven in een wereld “waarin we kunnen leven met Covid” en hij “zal ook wederom blijven hopen op de liefde”.

Bron: ANP | Beeld: ANP