Meiland

Zo viert de familie Meiland kerst

De familie Meiland viert Kerstmis dit jaar, net als andere jaren, “lekker thuis”. Dat zeggen Erica en Martien Meiland tegen het ANP. De familie die centraal staat in de realityserie Chateau Meiland, heeft vrienden en familie uitgenodigd in hun huis in Noordwijk.

“Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en het jaar daarvoor ook. Dus dat doen we dit jaar lekker weer”, legt Erica uit. “We gaan lekker bij ons eten en spelletjes doen”, vult Martien aan.

Erica en Martien gaan met de feestdagen niet zelf in de keuken staan. “Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en het jaar daarvoor ook. Dus dat doen we dit jaar lekker weer.” Wat er op het menu staat, kan Martien “niet zo veel schelen”. “Als het maar gezellig is.” Zijn favoriete gerecht is wel de garnalencocktail. “Met lekkere whiskysaus, maar die stond er dit jaar niet op.” Erica merkt dan op dat Martien vroeger altijd zelf een garnalencocktail maakte. “Die maak ik dan wel op tweede kerstdag”, zegt hij.

En welk spelletje is favoriet in huize Meiland? “Wie ben ik?”, zegt dochter Montana. “Dan plakken we allemaal een papiertje met een naam op ons hoofd. Met een grote groep is dat altijd fijn.”