de Meilandjes

Montana Meiland over kerstspecial Chateau Meiland: ‘Chaotisch’

De kerstspecial van Chateau Meiland, die zaterdagavond te zien is bij SBS6, is “gewoon heel erg hoe de familie zelf is”. Dat zegt Montana Meiland in gesprek met het ANP. De familie ging op een cruise op de Middellandse Zee. Erica vond het “heel leuk”. Martien was minder enthousiast. “Mij niet bellen”, zegt hij.

“Het was gewoon een hele belevenis. Het is zo’n grote boot. Het is niet te bevatten. Er waren aan boord al 22 liften, voor de gasten alleen al”, aldus Erica. “Het is onvoorstelbaar, dat dat blijft drijven”, zegt Martien over de boot waar 6500 mensen op sliepen. Tijdens de cruise deed de familie ook inkopen op een kerstmarkt in Barcelona.

Dochter Montana vond het vooral erg chaotisch op de boot. “Je weet niet meer wat voor en achter is. Het was heel erg leuk, maar ook heel massaal. Het is gewoon heel erg hoe we zelf zijn. Het loopt als het loopt, maar het is wel heel gezellig.”

Op een eventuele volgende reis gaat Martien liever met de auto. “Jij houdt helemaal niet van autorijden”, zegt Erica dan. “Misschien is de trein wat voor jou.” Martien is direct om. “Oh ja, de trein. Dan gaan we lekker met de trein.”