Moeder Bridget Maasland Jarig

Lief! Bridget Maasland zet jarige moeder in het zonnetje met foto’s

Presentatrice Bridget Maasland (47) zet haar jarige moeder in het zonnetje via Instagram. Ze doet dit met verschillende foto’s van hen samen. En volgers valt op: wat heeft ze een hippe moeder!

De moeder van Bridget Maasland is jarig en dat laat de presentatrice niet stilletjes voorbij gaan. Ze deelt een reeks gezellige kiekjes van haar met haar moeder, haar vader en haar zoontje. Bridget en haar moeder lijken veel op elkaar, maar volgers valt vooral op: wat een hippe vrouw!

Moeder Bridget Maasland jarig

Bridget schrijft bij de foto’s: “Gefeliciteerd lieve mama! Ik ben zo onwaarschijnlijk dankbaar dat ik allebei mijn ouders nog heb en dat jullie nog steeds zielsgelukkig met elkaar zijn. Love you, to the moon and back!” Dat Bridget een goede band heeft met haar ouders, dat wisten we al wel. Eerder dit jaar kocht ze voor haar ouders een appartement in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder post.

Dít is Bridget Maasland’s moeder

De jarige heet Elly Maasland-Kleijwegt. Ze werkte altijd als visagiste en daardoor kwam Bridget als klein meisje al in aanraking met de televisiewereld. Je kunt wel zien van wie Bridget haar schoonheid heeft, want El is een prachtige vrouw. En ze lijken precies op elkaar, toch?

Bron: Instagram | Beeld: ANP