Kim Kardashian

Kim Kardashian emotioneel: ‘Co-ouderschap is moeilijk’

Kim Kardashian is tijdens een interview in tranen uitgebarsten toen het ging over de uitdagingen die het co-ouderschap met zich meebrengt. De celebrity deelt de opvoeding van haar vier kinderen met ex-man Kanye sinds zij vorig jaar uit elkaar gingen.

“Ik zal hem verdedigen”, zegt ze over Kanye en de controverses rondom hem. “En zal dat blijven doen vanwege mijn kinderen. Dus in mijn huis krijgen ze niks mee van de dingen die in de buitenwereld rondgaan”, aldus Kardashian in de Angie Martinez IRL Podcast.

Ook vertelde Kim dat ze gewoon muziek van de rapper draait in de auto als de kinderen daarom vragen. “En zodra ik ze afzet kan ik even goed huilen, of doen wat ik moet doen. Ik wil niet emotioneel worden, maar het was een pittige dag voor me. Het is moeilijk, co-ouderschap, het is echt fucking moeilijk”, deelt ze terwijl ze toch begint te huilen.

Later in het gesprek heeft ze het nog een keer zwaar, wanneer het gaat over het moment waarop haar kinderen haar ooit zullen bedanken. “Voor dat ik hier niet zit om hun vader zwart te maken toen het kon.”